Gratis SSL-Certificaat

Gratis SSL-Certificaat - Famdirksen

Gratis SSL-Certificaat

Robin Dirksen 20 Oct 2016 SSL

Google heeft recent aangekondigd dat het veiligheidsslotje, ook wel SSL-Certificaat genoemd, invloed heeft op de ranking van je website. Websites met een veiligheidsslotje krijgen een hogere ranking ten opzichte van de websites zonder veiligheidsslotje.

Sinds 12 april 2016 biedt Letsencrypt gratis SSL Certificaten aan. Zij willen bijdragen aan een veiliger internet.

Famdirksen SSL-Certificaat

Indien u uw website bij Famdirksen Webhost heeft, kunnen wij voor u een gratis SSL-Certificaat aanvragen. Eenmalig brengen wij kosten in rekening voor het SSL klaar maken van uw website.

Voordelen SSL-Certificaat

Een SSL-Certificaat zorgt voor vertrouwen bij uw bezoekers. Aan een SSL-Certificaat kunnen uw bezoekers zien dat u veilig met gegevens omgaat en niet zomaar via het internet verstuurd.

Is een SSL-Certificaat verplicht?

Het is verplicht om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. Ondanks dat dit is vastgelegd in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) beschermen veel website's hun bezoekers nog niet goed genoeg. De eenvoudigste methode om uw bezoekers te beschermen is een SSL-Certificaat. Tevens moet u er ook voor zorgen dat de zoekmachines geen gegevens kunnen indexeren. Dit kunt u onder andere voorkomen door een inlogformulier.