Recensies

Hugo Meruma

Zeer goede klantenservice!

Jurriaan Buitenweg

Ik host mijn website al bijna een jaar bij Famdirksen en heb nog nooit problemen gehad. Ook werd ik goed geholpen met het aanschaffen van een webhosting abonnement.

Theo Schuurmans

Ik vind Famdirksen een zeer goede hosting provider, die de klant geheel ontzorgt en zodoende de overgang van mijn oude provider naar hun toe vlekkeloos verlopen is. De prijs prestatie verhouding is zeer goed te noemen. Een prettige en vriendelijke organisatie met een zeer goede reactietijd op vragen.

Marien van den Nagel

FamDirksen heeft een Topwebsite gemaakte voor een dienstenveiling met prima hosting. Wat ons betreft zeker aan te bevelen.

Veluwade Commercie

Niet alleen over domein en hosting zijn wij tevreden over maar ook over het design, mogelijkheden voor zelfstandig content beheer, de online kaarten verkoop.

Marga Havelaar-Timmer

Geheel tevreden, Robin is heel klantvriendelijk, geeft snelle reactie op vragen en de prijs- kwaliteitverhouding is heel goed!

Teunis Bleijenberg

Ik heb ervaring met verschillende hosting bedrijven en geen van allen waren zo snel en makkelijk in contact als Fam. Dirksen. Wanneer ik een nieuwe domeinnaam zie en die graag wil aanschaffen hoef ik alleen maar een mailtje te sturen en het het wordt geregeld, dit is perfect! Ook met vragen en andere zaken die te maken hebben met de producten van Fam. Dirksen kan ik er op aan dat ik goed wordt geholpen. Eigenlijk zou ik iedereen aanraden zijn of haar producten te verplaatsen naar de hosting service van Fam. Dirksen (wat ik al doe) want dit is hoe het hoort.

Gerard Hooiveld

De ervaring die wij hebben met FamDirksen zijn eigenlijk erg positief. Zij zijn kundig, snel en denken mee met de klant. Diverse projecten zijn nu uitgevoerd door FamDirksen en dit worden er in de toekomst alleen maar meer.

Manuel Spaan

FamDirksen heeft CEAH geholpen met het verhuizen van twee verschillende domeinen en heeft de hosting van de websites op zich genomen. Tijdens de verhuizing merkten we direct de kunde en vaardigheden van Robin van FamDirksen. Geen enkele vraag was teveel, en iedere vraag kon met duidelijkheid en specialisme beantwoord worden. We voelden ons gehoord, en kregen precies wat we verwacht hadden. Wij zijn blij met onze overstap naar FamDirksen

20% korting op onze SSD VPS'en!